Campagne Materiaal

Op deze pagina vind je van alles om te helpen campagne te voeren.

Posters

Posters om zelf te printen en achter je raam te hangen, of achter het achterraam van je auto. We hebben een A4 en een A3 die uit 2x A4 bestaat. Simpel op de link klikken, printen en een beetje huisvlijt met schaar en plakband, en voila!

NF-A4-printmodel

NF-A3-in-2x-A4

Heb je een mooi plekje om grote posters op te hangen, neem dan even contact met ons op, wij hebben A2 en A1 posters, en dan proberen we die bij jou te krijgen. Of we komen op onze plakrondes bij je langs en plakken ze op!! Maar dan moet je nu snel contact opnemen want de plakrondes zijn al begonnen!!

Vesten

We hebben ook campagne sweaters, wil je er ook zo één mail ons dan even dan nemen we contact op en wanneer we dan weer genoeg hebben voor een bestelling dan kan die de deur uit.

Maar je kunt ook je eigen T-shirt of sweater bedrukken met ‘transfer print’, hier vind je de link naar het print-bestand.

Bumperstickers

Bumperstickers hebben we ook, wil je ook zo’n kekke hippe sticker om iedereen te vertellen dat ze ook op Natuurlijk Fryslân moeten stemmen op 20 maart, mail dan even met je contact gegevens en hoeveel je er graag wil hebben. Als we dan weer een bestellinkje bij elkaar hebben gaan we die snel bestellen, ze zijn dan een paar dagen later binnen.

Filmpjes

We hebben ook verschillende filmpjes voor op Facebook, je vind ze hieronder en kunt ze bekijken door op de link te klikken.

Dit is een filmpje wat wij hebben gemaakt naar aanleiding van het verhaal van de provinciale lijsttrekkers van het CDA dat het klimaatakkoord gezond verstand zou missen…..

Dit is het filmpje met de presentatie van onze kandidaten.

Dit filmpje hebben we gemaakt om te laten zien hoe partijen in Provinciale Staten van Fryslân hebben gestemd over onze motie om voor alle beleid als uitgangspunt te nemen dat we ons aan de afspraak van Parijs houden. De temperatuurstijging beperken tot 1,5 graad omdat dit van existentieel belang is voor Fryslân.

Dit filmpje hebben we gemaakt om te laten zien hoe partijen in Provinciale Staten van Fryslân hebben gestemd over onze motie om voor de energietransitie de ‘Dorpen aan het Roer’ te zetten. De hoeveelheid werk die er gedaan moet worden is heel erg groot. Elk dorp is ook anders en de bewoners van het Dorp of de Wijk weten zelf het beste hoe de energietransitie het beste kan worden uitgevoerd in hun Dorp en Wijk. Jammer genoeg zien de andere partijen (nog) niet in dat we onze inwoners het vertrouwen moeten geven.

Dit filmpje hebben we gemaakt om onze aanpak voor herstel van biodiversiteit onder de aandacht te brengen

Onze nieuwsjaarswens verpakt in een leuk nieuwsjaarswensfilmpje